Bestellingen tot 17.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden!

wij verzenden met TNT Post en DHL

Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
U bent hier:
Home Merken

Selecteer op merkMerken van mijnICTwinkel.nl

Adder Technology

AdderSinds 1984 ontwikkelt en produceert Adder Technology hoogwaardige KVM Switches en KVM extenders die u betrouwbare controle over uw IT systemen geven.

ACT Connectivity


ACTACT Connectivity produceert een breed assortiment hoogwaardige kabels voor ICT toepassingen. Het leveringsprogramma omvat o.a. koperen en fiber netwerk patchkabels en zeer hoogwaardige VGA kabels.

AV Link


AV LinkOpgericht in 1981 met als missie het ontwikkelen van een productlijn communicatie producten. Het gamma omvat een omvangrijk assortiment KVM switches, extenders en converters.

Eminent


EminentThuisnetwerk, multi media en slimme domotica oplossingen voor u thuis. Eminent levert een uitgebreid, met zorg, samengesteld assortiment apparatuur die zich kenmerken door hun installatie gemak. Allen producten worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding en ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk.

Intronics


IntronicsInnovatieve specialist in connectivety en distributie voor informatie en data systemen in ICT en Industriële markten. Uitstekende sourcing en selectie resulteren in een zeer consistent assortiment passieve en actieve producten om uw netwerk, KVM of Digital Signage installatie te realiseren.

KTI Networks


KTI NetworksNetwerk specialist in Ethernet glaskoppelingen en industrieel Ethernet. Sinds 1983 ontwikkeld KTI Networks Ethernet apparatuur en heeft gespecialiseerd in media conversie van traditionele twisted pair Ethernet naar Ethernet over fiber. Daarnaast vormen industriële Ethernet switches en media converters, die o.a. geschikt zijn voor DIN rail montage, de kern van het assortiment.

Newstar


NewstarSpecialist in ophansystemen en steunen voor beamers, LCD/TFT monitoren en LCD/TFT/Plasma/LED TV's. De ideale manier om uw werkplek zo ergonomisch mogelijk in richten en uw Digital Signage schermen op te hangen.

Opticis


OpticisSinds de oprichting in 1999 ontwerpt Opticis apparatuur voor het maken van hoogwaardige verbindingen over glasvezel. Deze hoogwaardige extenders maakt men voor interfaces als DVI (Digital Video Interface), HDMI (High-Definition Multimedia Interface), USB (Universal Serial Bus) en IEEE1394 (firewire). Naast extender maken hoogwaardige DVI matrixen deel uit van het assortiment. Doelmarkten voor deze oplossingen zijn bijvoorbeeld de broadcast, medische en control room markt.

Samsonite


SamsoniteDe ICT cases van Samsonite behoeven eigenlijk geen introductie. Samsonite verzorgt een assortiment kwalitatief hoogwaardige en onderscheidend ontworpen tassen, koffers en trollies. Deze producten zijn bovendien ontworpen om uw kostbare mobiele apparatuur tijdens het transport optimaal te beschermen.

Sunix


SunixHet assortiment I/O kaarten van Sunix staat bekend vanwege de breedte en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouden. Zowel PCI, PCI-Express, Cardbus, als ExpressCards behoren tot het assortiment. Bovendien biedt Sunix voor de hedendaagse ICT markt een uitstekende driver ondersteuning.

Log hier in


Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Nieuw in de winkel

Inschijven Nieuwsbrief

ICT Winkel


Ontvang HTML?
Code: catchme refresh